pátek 18. května 2012

Plastová okna výroba


Okna jsou výkladními skříněmi Vašeho domu či bytu. Přivádějí do Vašich domovů přirozené sluneční světlo a teplo, které je pro Vás stejně tak důležité jako pro všechny rostliny. Pohled z okna, ať už jsou za nim jakékoli povětrnostní podmínky, je pro nás příjemný a krásný. Postupem času, ale stará okna už nejsou tak hezká, ztrácí estetičnost a pohled na ně nám není příjemný. Samozřejmě i čím starší okna doma máte, tím více tepla vám uniká a platíte tak více za energie. Tak se rozhodnete pořídit si nová. Věřte, že odkládat výměnu, už jen z tohoto důvodu, že platíte mnohem více za energie než Váš dobrý soused, který už je má, se nevyplatí. Měřením termokamerou bylo totiž zjištěno, že okny může utíkat až třicet procent tepelné energie. Ted si ale položíte otázku jaká si pořídit. Na našem trhu kralují levná plastová, dřevěná eurookna a hliníková okna. Možností je mnoho a tak pokud jste se odhodlali k výměně, neváhejte se na nás obrátit a mi vám rádi s výběrem pomůžeme a věřím, že najdeme alternativu, která vám bude plně vyhovovat.

Hliníkové dveře

V dnešní době jsou absolutní špičkou na trhu vchodových dveří určenou nejnáročnějším zákazníkům produkty vytvořené z hliníkových profilů. Hliníkové dveře jsou vyráběny od běžných hliníkových profilů přes designové až po speciální dveře pro staré zástavby, měšťanské

Dřevěná okna

Dřevo jako materiál je vhodný pro okenní a dveřní konstrukce. Výhodou dřevěných profilů, především okenních konstrukcí jsou zejména dobré tepelně izolační vlastnosti, nízká roztažnost, požární odolnost. Dřevěná okna se vyrábí především z domácích jehličnatých dřevin smrk, pamodřín a borovice. Z listnatých dřevin je to pak dub. Rovněž je možné použít na dřevěná dřeva, která jsou však pevná a tvarově stálá? Řešením pro vás jsou Eurookna.

Hliníková okna

Máte v plánu stavět nebo jen vyměňujete stará okna za nová a chtěli byste okna, která dlouho vydrží? Pak právě hliníková okna jsou tou pravou volbou. Hliník je velice pevný a stalý kov, který velmi dobře odolává nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Plastová okna

Výzkum, vývoj a výroba oken se neustále zlepšuje a zdokonaluje, tak aby vyhovovali požadavkům ze strany zákazníků a spotřebitelů. K běžným požadavkům na plastová okna patří například povětrnostní stálost a odolnost proti horku, mrazu, větru, dešti.

Plastové dveře

Přemýšlíte a nevíte si rady, jaké dveře si vybrat? Plastové dveře jsou vyráběny z masivního profilu, který je velmi odolný vůči každodenní námaze i snahám nevítaných návštěv. Jsou téměř bezúdržbové, jejich povrch obvykle nevyžaduje nic víc než opláchnutí běžnými čisticími prostředky a základní seřízení komponentů dveří

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.